OVER M3D STUDIO

ARCHITECTUURVISUALISATIE

m3d studio is uw partner op het gebied van architectuurvisualisatie.
Voor zowel artist impressions en virtuele tours (VR) bent u bij m3d studio aan het goede adres! Door mijn ervaring in de architectuur en (bouw)technisch inzicht kan ik op een snelle en heldere manier visualisaties maken. Door de reële prijsstelling is m3d studio een ideale architectuurvisualiser voor welke partij dan ook: architect, vastgoedontwikkelaar, makelaar of aannemer.

MARK DONTJE

In 2010 heb ik, Mark Dontje, m3d studio opgericht. Daarvoor heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij een architectenbureau als tekenaar / vormgever. Hier heb ik de nodige bouwkundige ervaring opgedaan en architectonisch inzicht gekweekt waardoor ik de klant snel begrijp.

Mark Dontje m3d studio
3d Modelleren 93
Renderen 88
Fotobewerking 85
Bouwkundige kennis 84

MEDIACENTRALE

Soms werk ik vanuit huis maar veelal zit ik te werken in de Mediacentrale.

In deze prachtige oude omgebouwde energiecentrale uit de jaren-30 ontvang ik mijn klanten. Dit pand staat aan de Helperpark en is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer, Station Europapark is op 3 minuten loopafstand.

Mark Dontje m3d studio

WERKWIJZE

Aan de hand van schetsen en / of tekeningen zal ik een offerte sturen. Hierbij hou ik rekening met het het aantal visualisaties wat u wenst en waarvan ik denk dat noodzakelijk is om uw plan zo goed  mogelijk te presenteren.

Na akkoord zal ik beginnen met het modelleren van het 3d-model. Als dit model gereed is zal ik u wat oogpunten toesturen waarvan ik denk dat dit een mooi beeld (of beelden) gaat opleveren. Samen komen we dan tot een aantal visualisaties.

Daarna zal ik een paar verlichtingsplannen overleggen om te kijken hoe het project het beste uit de verf komt. Dit doe ik door een zogenaamde clay-render, een architectuurvisualisatie zonder materialisatie (enkel wit), waarbij je de belichting goed kan beoordelen. Het éne project leent zich meer voor een strak blauwe lucht, het ander komt meer tot leven met een grijze wolkenlucht.

Als laatste fase kleed ik de visuals aan. Exterieurs met bijvoorbeeld bomen, auto’s en interieurs met meubilair en accessoires, aangepast aan de doelgroep van het project.

EEN GREEP UIT DE KLANTEN